lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kaikki huvi loppuu aikanaan

Hei.

Tilaukset ovat menneet mahdottomiksi ja painetta kertyy. Odotukset ovat korkealla, ja

Teen grafiikkaa, joskus onnistun ja joskus en. Mutta kaikille ei näyttäne viimeviikkojen aikana valjenneen mitään siitä, etten minä kaikkeen kertakaikkiaan pysty. Teen grafiikat kuvista, joihin on helppo liittää laatikot ja tekstit, osaan kyllä jatkaa kuvaa, mutta vain Photoshopilla, joka minulla on käytössäni vain koulussa koulun koneilla (ja koulussa en luonnollisestikkaan tee mitään vapaa-aikajuttuja).

Voit värittää mielessäsi tietynlaisen kuvan ulkoasusta, jonka olet minulta tilannut tai toivonut. En onnistu siinä, ja lopulta sinä tulet ja sanot päin naamaa "TEE UUSI". Ja minähän en tee, jos et osaa sanoa asiaasi kauniisti. Minulle ei sanota asioita kuin teini-iän riivaama vanhemmilleen. Minä en ole sinun prjasi, muista se.

Nyt olen tehnyt päätöksen. Päätöksen lopettaa tilausgrafiikan tekemisen kokonaan. En halua kuulla vinkumisia, päätökseni olen tehnyt.

Pidin grafiikanteosta vielä noin puolitoista vuotta sitten, kun avasin ensimmäisen grafiikkablogini, Louice Graphicin. avasinkin sen vain saadakseni tehdä ilmaista grafiikkaa howrselaisille, ihan hyvää hyvyyttäni sen tein - halusin antaa kaikille mahdollisuuden tilata oman näköistään grafiikkaa. Nykyään siitä on tullut pakkopullaa. Blogin kävijämäärät ovat nousseet - on seuraajia ja jonkin sortin"faneja", jos noin voi sanoa. Yhteisön paine on kova. Joka suunnasta tulee viestiä, kommenttia ja toivetta.

Tuntuu pahalta tuottaa pettymystä, mutta tarvitsen lomaa. En suinkaan lopeta grafiikantekoa kokonaan, blogiin grafiikkaan tulee ja toivottavasti tulee aina tulemaankin. Hermot eivät vain kestä tällä hetkellä.

On pikku loman aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusut ja risut, kehut ja kritiikit, kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Muista kuitenkin kommentoidessa noudattaa asiallisuutta; ketään ei saa kohdella epäasiallisesti, ei jaeta henkilökohtaisia tietoja tai muuta törkyä. -Maailmassa on jo tarpeeksi negatiivisuutta, joten ollaan kivoja!

Muistathan vielä pistää viestiin komeilemaan mahdollinen pelaajatunnuksesi Howrsessa!