torstai 2. heinäkuuta 2015

Muokattu vai onko?

Heipsun!

Saan lähes viikottain viestiä pelaajilta, jotka ovat löytäneet jonkin pelaajan, jonka esittelyssä on muokattu ulkoasu. Mutta onkos sittenkään mitään luvattomasti muokkailtu?

Voisin sanoa, että 95% kaikista saamistani luvattomasti muokatuista ulkoasuista saamistani viesteistä koskee ulkoasuja, joihin olen koodannut omat laatikot ym nimimerkkiä ja iskulausetta varten.

Aina kun näet jonkin ulkoasun ja epäilet sen olevan luvattomasti muokattu, varmista seuraavat asiat:

  1. Ulkoasu on otettu Loubanlandista, eli jossakin ulkoasun tekijänoikeuksien lähettyvillä lukee joko loubanland.blogspot.fi tai louicegraphic.blogspot.fi. Merkintää Loubanlandista tai Louice Graphicista ei löydy, jos ulkoasu on tehty tilauksesta.
  2. Rebeca tai ♣ Banana ♣ on ulkoasun tekijä, ettet ilmoittele minulle jonkin toisen grafiikantekijän luomusten muokkailuista.
  3. Pystyykö ulkoasussa tehtyjen muutoksien tekstit "maalaamaan kursorilla". Mikäli näin pystyy tekemään, ei ulkoasussa mahdollisesti ole muutoksia tehty.

Tässä vielä kaikki tähän mennessä tehdyt ulkoasut, joihin voi lisätä oman nimimerkkinsä:



~ Louice Graphicista ~

Leveämmät:



Kapeammat:




-------


~ Loubanland 2014 ~

Leveämmät:







Kapeammat:









-------


~ Loubanland 2015 ~

Leveämmät:




Kapeammat:

Ei ole yhtään.


-------


Mikäli epäilet, että ulkoasua on muokattu luvattomasti, ota yhteys viipyilemättä minuun (Rebeca), ja kysäise asiasta. Kysy rohkeasti! Se ei haittaa, vaikka epäilyksesi olisikin väärä. Parempi varmistua asiasta kuin miettiä sitä itsekseen. :)

Yllä olevissa ulkoasuissa oma nimimerkkini (Rebeca) on vain esimerkkinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusut ja risut, kehut ja kritiikit, kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Muista kuitenkin kommentoidessa noudattaa asiallisuutta; ketään ei saa kohdella epäasiallisesti, ei jaeta henkilökohtaisia tietoja tai muuta törkyä. -Maailmassa on jo tarpeeksi negatiivisuutta, joten ollaan kivoja!

Muistathan vielä pistää viestiin komeilemaan mahdollinen pelaajatunnuksesi Howrsessa!