torstai 24. joulukuuta 2015

Jouluarvonnan tulokset!

Hei kaikille!

Jouluarvonta on nyt suoritettu, ja palkinnot lähtevät seuraaville:


1. ulkoasu, avatar ja kursori - milla23
2. yksisarvinen tamma - iitsu
3. kultaomenahevonen - miniponi65
4. bonuspakkaus - Pieni siili

5. SuperAwa 
6. Ayenah 
7. Adelye 
8. LilaxD 
9. lintulaakso 
10. MystiQuehorse 
11. Jadeyen

Kaikki saavat onnittelut.

Onnea kaikille voittajille, sekä kaikille suuret kiitokset osallistumisesta!
Otan voittajiin yhteyttä hieman myöhemmin Howrsessa.

Rauhallista Jouluaaton jatkoa kaikille!

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulu!


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...
Toivottavasti en ole ainoa, joka nauraa tälle kieroutuneen huumorintajuni tuotokselle! x)

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Blogin ulkoasu

Heih!

Ajattelin kysyä teiltä, että millaiselta blogin ulkoasu näyttää teidän näytöillänne. Minulla ja Rebecalla kun on sellainen ongelma, että ulkoasu näyttää erilaiselta joka laitteella. Ulkoasun pitäisi näyttää siltä, että hahmot ovat sivuilla niin, että ne näkyvät kokonaan eikä mikään mene niiden päälle.

Jos joku tietää, mistä tämä ongelma johtuu, saa toki kertoa, koska meillä ei ole minkäänlaista ideaa! :'D


EDIT 23.12.2015 klo 16:51

Nyt pitäisi ulkoasun näkyä paremmin, ainakin meillä näkyy Banskun läppärillä ja mun pöytäkoneella ihan hyvin ja lähestulkoon samanlaisena. Kertokaapa, näkyykös teillä minkämoisena nyt? :)
- Rebeca

lauantai 19. joulukuuta 2015

Loubanlandin Jouluarvonta


Tervetuloa osallistumaan Loubanlandin Jouluarvontaan!

Palkinnot:
1. ulkoasu, avatar ja kursori
4. bonuspakkaus

Kaikille onnittelut !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kilpailu on täysin ilmainen. Voittajat arvotaan arvontakoneella.

Voit osallistua arvontaan joko kommentoimalla tämän viestin kommentteihin tai yksityisviestillä Rebecalle. Kommenttia lähettäessäsi MUISTA LAITTAA PELAAJATUNNUKSESI.

Osallistumisaikaa on 24.12.2015 klo 10:00 asti.

- - - - - - - - - - - - - -

Osallistujat:

SuperAwa
Pieni siili
Ayenah
milla23
iitsu
LilaxD
Adelye
lintulaakso
Jadeyen
MystiQuehorse
miniponi65 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Voit jakaa linkkibanneria liittämällä koodin HTML-tilassa esittelyysi!

<a href="http://loubanland.blogspot.fi/2015/12/loubanlandin-jouluarvonta.html"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHJSqEYJBrUHcz5BbRhaGT8x5onBnmQnwaI5D8GEQdQ0oAMUxBLB_iCddN2mfNO3F7DCsArb4PjvtyX0hKwR8ExamGjDIGbmOgV-UmaZVY_bJwi1rIEMogXM7691UKGFhJP2NtUEFm5ao/s400/lg+banneri.png" alt="Loubanlandin Grafiikkaa" border="0"></a>


Sananen tilauksista

Morjensta kaikille!

Saan viikoittain viestiä, että toivottaisiin enemmän sellaisia tapahtumia tai grafiikkaviikkoja, jolloin olisi mahdollista tilata ihan itselleen tilausgrafiikkaa.

Joskus olen tehnyt näitä tämmöisiä, vaikkakin olen aiemmin ilmoittanut, että sitä ei ikinä enää ole tapahtumassa. Olen yrittänyt parhaani mukaan pyyhkiä tämän antamani lausunnon sillä, että olen joskus ilmoittanut jonkin ajan, jonka aikana teen esimerkiksi pelkkiä ulkoasuja tai pelkkiä avatareja. Mutta eihän siitä ole mitään loppujen lopuksi tullut.

Otetaan esimerkiksi pelaaja, joka toivoo saavansa ulkoasun, jossa on suomenhevosen kuva, tausta olisi vaaleanpunainen ja hän haluaa ulkoasuunsa lisäksi oman pelaajatunnuksensa näkyviin ulkoasun oikeaan yläkulmaan. Teen sen täsmälleen, miten hän kertoi esittämässään toiveessa, sekä sovellan loput ja esimerkiksi nimessä teen hyvin niin, että kirjoitan pelaajatunnuksen isolla alkukirjaimella, vaikka hänen ei sitä itse tee, ihan vain sen vuoksi, että kieliopillisesti erisnimet ja niinä käytettävät sanat kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Mutta ei. Ulkoasu saa täystyrmäyksen: vaaleanpunainen on väärä sävy, hevonen on väärän värinen ja väärän kokoinen ja vielä väärässä asennossa, ulkoasu on liian leveä ja liian pieni korkeudeltaan, laatikkomäärä on väärä, nimi on kirjoitettu väärin ja väärällä fontilla, ulkoasun reunat ja varjostukset ovat liian isot tai liian pienet ja väärän väriset nekin, laatikoiden reunat ovat väärän sävyinen violetti sekä kuva olisi pitänyt häivyttää ulkoasuun.
Kertoiko hän niitä toiveissaan? Ei kertonut, joten en voinut tietää, että vaaleanpunainen pitää olla sävyä ff0096 eikä sävyä ff4fb7 jne.

Tämmöisiä tulee pelottavan usien, en kuitenkaan ala yleistämään tämmöisiä toimintatapoja tilauksissa, suurin osa tilaajista on -onneksi- niitä, ketkä sanovat ihan suoraan, mitä haluavat tai jos jokin kohta ulkoasussa ei miellytä silmää, tai niin että sanoo ihan suoraan, "hei, en tykkää tästä ollenkaan", se on okei ja ymmärrän nämä ihan täysin, usein tämmöisissä tilanteissa kysyn lisäkysymyksiä ja -toiveita, että tilauksen lopputulos tulisi miellyttämään tilaajaa. Mutta jos alat sepittämään yksi kerrallaan 400kpl pikkuriikkisiä pilkunviilauksia, alkaa minulla jossain vaiheessa pannu keittämään - tietysti joskus unohtaa muutaman asian, ihan ymmärrettävää, huomaa sana muutaman. Joskus on ollut sellaisiakin, ketkä ovat sanoneet ihan suoraan, ettei tykkää ulkoasusta, vaan haluavat esimerkiksi vaihtaa sittenkin värimaailman tai kuvan toisenlaiseksi, kun he ovat ilmaisseet asian suoraan ilman mitään vääntelyitä ja sölkötyksiä, olen tehnyt ulkoasun alusta loppuun uudelleen, se on mielestäni myös ihan okei. Mutta ulkoasun uudelleentekemiseen en lähde, jos asiaa kierrellään tai ei sanota heti, miten asian laita on.

Koko jutun opetus on kaikille tämä: Sano suoraan, mitä ajattelet; en minä ole niin herkkä, ettenkö pystyisi ottamaan sitä vastaan. Arvostan suuresti sitä, että asiat sanotaan miten ne oikeasti ovat, ilman mitään turhia kaunisteluita.

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Uusia ulkoasuja #13

Hiphei!

Tässä olisi teille muutama jouluinen ulkoasu - mitäs pidätte? Tein niitä jo valmiiksi elo-syyskuussa, mutta en ennen halloweenia niitä viitsinyt laittaa..

Tiedän ettei ole edes joulukuu, mutta kun kyllä se Joulu kohta on, enää 32 päivää (jos laskin oikein). :D


kapea
leveä
leveä
leveä (lisätty 30.11.2015)

lauantai 24. lokakuuta 2015

Uudistusehdotuksia?

Morjesta!

Vähän samalla linjalla on mennyt kohta 1,5 vuotta tämä Loubanland, joten ajattelin nyt kysellä teiltä vähän ehdotuksia, mitä voisi parantaa, uudistaa, poistaa tai lisätä Loubanlandiin? Kaikki ehdotukset otetaan vastaan, seulotaan niistä parhaimmat ja sitten toteutellaan ne sitten.

Pistäkää kommentilla tai jos ei kommenttia halua lähettää, niin voi pistää myös viestillä Howrsessa. :)

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Uusia ulkoasuja #12

Morjensta.

Lisäilin muutamat ulkoasut tuonne, leveisiin tuli kaksi kuvatonta sekä kaksi halloween-aiheista, kapeampiin taas yksi maisemakuvallinen. Toivottavasti tykkäätte!

Pistäkää kommenttia, pitäisikö olla lisää Halloween-aiheisia ulkkia vai haluatteko kenties siihen liittyviä avatareja? Ehdotuksia otetaan vastaan! :)






torstai 17. syyskuuta 2015

Kadonneet kommentit

Tervehdys!

Mikäli ihmettelet, miksi kommentteja on kahdonnut, on syy erittäin selkeä: menin ja poistin useita satoja kommentteja, että ne sivut, joissa oli paljon kommentteja ollut, latautuisivat edes hivenen nopemmin. Kolmentteja poistelin vanhimmasta päästä, ihan blogin alkuajoilta.

Kiitos kaikista kommenteista!

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Uusia ulkoasuja #11

Moip!

Sunnuntai-iltapäivää tuhlatessa netissä, keksin tehdä muutamat syksyiset ja ei-niin-syksyiset ulkat.
Toiveista toteuttelin yhden.

Toivottavasti tykkäätte! :)






*TOIVOTTU*

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Uusia ulkoasuja #10

Moikka!

Tein muutaman uuden leveämmän ulkoasun, kertoilkaapa mielipiteitä niistä! Lähettäkää myös lisää toiveita, niin yritetään toteutella niitä mahdollisuuksien mukaan. :)





sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kommentit valvonnassa

Hei,

viime aikoina kommentoinnissa on lähtenyt mopo käsistä ja tulevaisuudessa vastaavien välttämiseksi olemme ♣ Banana ♣:n kanssa päättäneet laittaa kommentit valvontaamme vähäksi aikaa. Olkaapa siivosti siellä kommenteissa, muistakaapa, että sano asioita, joita haluaisit itsellesi sanottavan.


tiistai 14. heinäkuuta 2015

Tietokilpailun vastaukset

EDIT - ILMOITUS PALKINTOJEN SAAJILLE!

Ne, jotka eivät vielä ole saaneet voittamaansa ulkoasua: saat sen elokuun aikana, kun saan tietokoneeseeni uuden käyttöjärjestelmän. Nykyinen on windows 8.1, joka on -miten sanoisin kauniisti- syvältä. Aina joka ikisellä kerralla kun pitää käynnistää kone, joutuu sen tekemään tuplaten ellei triplaten, ei mitään hajua mitä tapahtuu, kone vaan käynnistyy tehdasasetuksilla ja vain uudelleenkäynnistys auttaa palauttamaan mukautetut asetukset. #win8perusominaisuudet -.-'

Valtaisat pahoittelut viivästymisestä!


Rebeca - 26.07.2015


EDIT - 17.08.2015 klo 9:33

Uusi käyttöjärjestelmä saatu koneeseen, ulkoasujen teko alkaa iltapäivästä. Otan yhteyttä vielä ulkoasutta olleisiin pelaajiin, kun näiden ulkoasuehdokkaita on tehty! Kiitos kärsivällisyydestänne! :)
- Rebeca
----------------------------------------------------------------------------------------


Heih!

Tietokilpailu sai suuremman suosion kun kuvittelin: 8 henkilöä osallistui kilpailuun.


Tässä oikeat vastaukset kilpailussa kysyttyihin kysymyksiin:


  1. Minä vuonna Loubanland on perustettu?
    • Vuonna 2014.
  2. Ketkä sitä ylläpitävät?
    • ♣ Banana ♣ ja Rebeca.
  3. Ylläpitäjiä on yksi. Onko tämä totta?
    • Ei ole totta, ylläpitäjiä on kaksi.
  4. Mikä on Loubanlandia edeltäneen blogin nimi? (Vihje: LG)
    • Louice Graphic, myös Louicegraphic ja louicegraphic.blogspot.fi ovat oikein.
  5. No, kukas on Louice?
    • Louice eli Rebeca.
  6. Mitä mieltä Rebeca ja ♣ Banana ♣ ovat luvattomasti muokatuista grafiikoista?
    • Pitävät sitä toimintaa järjettömänä ja tyhmänä, myös vihaavat, eivät tykkää tai suuttuvat käy.
  7. Jonnekkin sivustolle on piilotettu linkki, jossa lukee "Salasivu". Löydätkö sitä? Missä se oli?
    • Löytyypi häpeälistalta.
  8. Mitä kaikkia grafiikoita Loubanland tarjoaa?
    • Avatareja ja ulkoasuja, yhdessä välissä myös kursoreita.
  9. Ovatko grafiikat ilmaisia?
    • Kyllä ovat.
  10. Mitä teen, jos huomaan jonkun muokanneen Loubanlandista otettua grafiikkaa?
    • Ilmoitat Rebecalle, myös grafiikan tekijälle käy.
  11. Kukas on ♣ Banana ♣?
    • Blogin toinen ylläpitäjä, myös Rebecan sisko.

Alla olevan listan mukaan mennään, eli saat ulkoasun vuorollasi.
Jokainen oikea vastaus on aina yksi piste, puolikkaan pisteen saa jokaisesta puoliksi oikein olleesta vastauksesta.

  1. Yoko`s 10 / 10
  2. The Cocis 10 / 10
  3. Sannu000 10 / 10
  4. milla23 10 / 10
  5. enpu1 10 / 10
  6. Ruby 9½ / 10
  7. Vagabond 9½ / 10
  8. Padu 8½ / 10

Todella hienosti tiesitte vastauksia! 
Kiitos osallistumisesta, otan teihin yhteyttä Howrsessa. :)

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Käviäjämääräyllätykset

Heijhhh,

kuten eilen lupailin, tänään kerron, mitä ensi viikolla tulee täällä tapahtumaan. Kävijämääräyllätykset. (Lieneekö yhdyssana? Ei jaksa miettiä.)




~ TIETOKILPAILU ~


Mitä pitää tehdä: Tietää niin Loubanlandista kuin sen ylläpitäjistäkin.

Osallistua voi seuraavalla tavalla: Vastaa kysymyksiin mahdollisimman moneen oikein.

Mitä tästä sitten voittaa: Ulkoasun omalla pelaajatunnuksellaan, lisäksi ulkoasuun sisältyy kursori oman pelaajatunnuksensa kirjaimella.

Saavatko kaikki ulkoasun: Kyllä saavat.

Miten kauan on aikaa osallistua: Koko viikko, 6.7.2015 - 12.7.2015 välisenä aikana. siitä seuraavalla viikolla 13.7. - 19.7. ulkoasut annetaan.

Onko varmaa, että juuri minä voitan: Kyllä on, kaikki voittavat.

Mitä jos en tykkää voittamastani ulkoasusta: Jos kerrot osallistuessasi aiheen, josta haluat ulkaosun olevan, uskoisin, että edes pikkiriikkisen tykkäisit ulkoasusta. Jos ei, jäät ilman sitä ja pistämme sen ulkoasun vapaasti kopioitaviin ulkoasuihin tänne blogiin.

Minne lähetän vastaukset kysymyksiin: Yksityiviestillä Howrsessa Rebecalle, jota suosittelen. Toki voit lähettää kommentilla tuohon alas. MUISTA KOMMENTTIIN LISÄTÄ PELAAJATUNNUKSESI HOWRSESSA!!



Kysymykset:


1. Minä vuonna Loubanland on perustettu?
2. Ketkä sitä ylläpitävät?
3. Ylläpitäjiä on yksi. Onko tämä totta?
4. Mikä on Loubanlandia edeltäneen blogin nimi? (Vihje: LG)
5. No, kukas on Louice?
6. Mitä mieltä Rebeca ja ♣ Banana ♣ ovat luvattomasti muokatuista grafiikoista?
7. Jonnekkin sivustolle on piilotettu linkki, jossa lukee "Salasivu". Löydätkö sitä? Missä se oli?
8. Mitä kaikkia grafiikoita Loubanland tarjoaa?
9. Ovatko grafiikat ilmaisia?
10. Mitä teen, jos huomaan jonkun muokanneen Loubanlandista otettua grafiikkaa?
11. Kukas on ♣ Banana ♣?


Ulkoasuaihe: (esim. kissa, koira, hevonen, marsu, talvimaisema, kesämaisema, tähtitaivas yms.)

Onnea kaikille, ja toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu!
Kysyttävää, kysy alla kommenteissa. :)


EDIT - 22.11.2015
Kilpailu on jo päättynyt, ettehän siis yritä siihen osallistua.
Kiitos kuitenkin innokkaille. :)

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Uusia ulkoasuja #9

Heipsun!

Tänään lisäilin muutaman leveän ulkoasun. Illan aikana tulee mahdollisesti vielä lisää.

Todella monet ovat kyselleet, missä mahtaakaan olla Loubanlandin 10k ja 20k kävijämääristä lupaamani yllärit. Joo. Kävi sellainen juttu, että "unohdin" sen tuolloin 15.6. - 21.6. tehdä. (Huomaa lainausmerkit.) Itseasiassa siinä vaiheessa en ollut tarpeeksi motivoitunut tekemään blogiin yhtään mitään....

Nyt suuremmalla motivaatiolla, tai miten sen nyt muotoilisi.
Tämä erikoisjuttu tulee ensi viikolla. Tästä aiheesta kerron enemmän huomenna (sunnuntaina 5.7.2015). Silmät auki huomenna, sillä huomenna se tieto tulee, mitä ensi viikolla on tulossa.




Mielipidettä noista ja lisää toiveita saa ja pitää lähettää. :)

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

torstai 2. heinäkuuta 2015

Muokattu vai onko?

Heipsun!

Saan lähes viikottain viestiä pelaajilta, jotka ovat löytäneet jonkin pelaajan, jonka esittelyssä on muokattu ulkoasu. Mutta onkos sittenkään mitään luvattomasti muokkailtu?

Voisin sanoa, että 95% kaikista saamistani luvattomasti muokatuista ulkoasuista saamistani viesteistä koskee ulkoasuja, joihin olen koodannut omat laatikot ym nimimerkkiä ja iskulausetta varten.

Aina kun näet jonkin ulkoasun ja epäilet sen olevan luvattomasti muokattu, varmista seuraavat asiat:

  1. Ulkoasu on otettu Loubanlandista, eli jossakin ulkoasun tekijänoikeuksien lähettyvillä lukee joko loubanland.blogspot.fi tai louicegraphic.blogspot.fi. Merkintää Loubanlandista tai Louice Graphicista ei löydy, jos ulkoasu on tehty tilauksesta.
  2. Rebeca tai ♣ Banana ♣ on ulkoasun tekijä, ettet ilmoittele minulle jonkin toisen grafiikantekijän luomusten muokkailuista.
  3. Pystyykö ulkoasussa tehtyjen muutoksien tekstit "maalaamaan kursorilla". Mikäli näin pystyy tekemään, ei ulkoasussa mahdollisesti ole muutoksia tehty.

Tässä vielä kaikki tähän mennessä tehdyt ulkoasut, joihin voi lisätä oman nimimerkkinsä:



~ Louice Graphicista ~

Leveämmät:



Kapeammat:




-------


~ Loubanland 2014 ~

Leveämmät:







Kapeammat:









-------


~ Loubanland 2015 ~

Leveämmät:




Kapeammat:

Ei ole yhtään.


-------


Mikäli epäilet, että ulkoasua on muokattu luvattomasti, ota yhteys viipyilemättä minuun (Rebeca), ja kysäise asiasta. Kysy rohkeasti! Se ei haittaa, vaikka epäilyksesi olisikin väärä. Parempi varmistua asiasta kuin miettiä sitä itsekseen. :)

Yllä olevissa ulkoasuissa oma nimimerkkini (Rebeca) on vain esimerkkinä.

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Mitä tapahtui?

Hei.

Sain suljettuani blogin useita viestejä pelaajilta, jotka olivat tulossa blogiini, mutteivat päässeet.

Selitys on yksinkertainen. Pidin rangaistuksena toistuvista väärinkäytöksistä blogin kiinni muutaman päivän. Näytin valtani tässä blogissa. Kursorit ovat silti pois käytöstä.

Tervetuloa takaisin! :)

Pist! 10k ja 20k kävijäkertayllätykset ovat tulossa. ;)

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Uusia ulkoasuja #8

Hei!

Innostuin sadepäivän kunniaksi tekemään muutamat ulkoasut ja lisäksi koodailemaan muutamat aijemmin tehdyt ulkoasut. Mitäs tykkäätte?

Kesälomakin on alkanut, mutta ihan loman alussa minulla on muutamia kiireitä. Mitenkäs muiden loma / onko lomasuunnitelmia?

Esitelkääpä ulkoasutoiveita! Lisää toiveita tarvitsen aina. :D

     




lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kaikki huvi loppuu aikanaan

Hei.

Tilaukset ovat menneet mahdottomiksi ja painetta kertyy. Odotukset ovat korkealla, ja

Teen grafiikkaa, joskus onnistun ja joskus en. Mutta kaikille ei näyttäne viimeviikkojen aikana valjenneen mitään siitä, etten minä kaikkeen kertakaikkiaan pysty. Teen grafiikat kuvista, joihin on helppo liittää laatikot ja tekstit, osaan kyllä jatkaa kuvaa, mutta vain Photoshopilla, joka minulla on käytössäni vain koulussa koulun koneilla (ja koulussa en luonnollisestikkaan tee mitään vapaa-aikajuttuja).

Voit värittää mielessäsi tietynlaisen kuvan ulkoasusta, jonka olet minulta tilannut tai toivonut. En onnistu siinä, ja lopulta sinä tulet ja sanot päin naamaa "TEE UUSI". Ja minähän en tee, jos et osaa sanoa asiaasi kauniisti. Minulle ei sanota asioita kuin teini-iän riivaama vanhemmilleen. Minä en ole sinun prjasi, muista se.

Nyt olen tehnyt päätöksen. Päätöksen lopettaa tilausgrafiikan tekemisen kokonaan. En halua kuulla vinkumisia, päätökseni olen tehnyt.

Pidin grafiikanteosta vielä noin puolitoista vuotta sitten, kun avasin ensimmäisen grafiikkablogini, Louice Graphicin. avasinkin sen vain saadakseni tehdä ilmaista grafiikkaa howrselaisille, ihan hyvää hyvyyttäni sen tein - halusin antaa kaikille mahdollisuuden tilata oman näköistään grafiikkaa. Nykyään siitä on tullut pakkopullaa. Blogin kävijämäärät ovat nousseet - on seuraajia ja jonkin sortin"faneja", jos noin voi sanoa. Yhteisön paine on kova. Joka suunnasta tulee viestiä, kommenttia ja toivetta.

Tuntuu pahalta tuottaa pettymystä, mutta tarvitsen lomaa. En suinkaan lopeta grafiikantekoa kokonaan, blogiin grafiikkaan tulee ja toivottavasti tulee aina tulemaankin. Hermot eivät vain kestä tällä hetkellä.

On pikku loman aika.

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Uusia ulkoasuja #7

Heipä hei kaikille!

Lisäilin tuonne muutamia ulkoasuja, ja tein uusille ulkoasuille omat sivut, jotta niitä olisi helpompi etsiä, eikä kaikki olisi samalla sivulla. Tämä myös ihan itseni takia, jotta ulkoasuja olisi helpompi lisäillä. Uusimmat ulkoasut tulevat tästä lähtien löytymään ~ 2015 ~ -'otsikon' alta. :)

Mitäs tykkäätte ulkoasuista? Onko jotain toiveita, joita voisin toteutella?

- Lou